O nama 2017-04-30T16:26:53+00:00

MIRO TARTUFI

O nama

Okus koji se pamti, okus tartufa pamtimo još od ranog djetinjstva u našoj obitelji. Kao djeca odrasli smo u obitelji tartufara, odlazili smo u zajednički lov s roditeljima u Motovunsku šumu i učili sve o tartufima, o psima i šumi koja nam je dala to blago TARTUFE! Njegujući tradiciju, svoje znanje i iskustvo prenijeli smo u tvrtku Miro tartufi d.o.o. koja se bavi lovom na tartufe, njihovim otkupom, preradom i prodajom.

Tartufarstvo je naše obiteljsko nasljeđe, tartufarenje je naš prirodni način života i zbog toga naš posao obavljamo s lakoćom i puno ljubavi. U tome nam naravno pomaže i činjenica da mnogi koji ih jednom probaju, često ostaju vječni ljubitelji tartufa. Stoga mi jednostavno snadbijevamo s ovim božanstvenim sastojkom, one koji bez tartufa više ne mogu!

Naši vjerni psi tragači Nera i Bela velika su pomoć i pravi majstori u nalaženju tartufa.

Gospodarstvo obitelji Kotiga nalazi se u središnjoj Istri u podnožju brdašca na kojem se je smjestio srednjovjekovni grad Motovun. U toj staroj jezgri nalazi se naša trgovina Miro tartufi, gdje se mogu kupiti tartufi i naši proizvodi od tartufa i odakle se pruža fantastični pogled na dolinu rijeke Mirne i okolicu. To je pogled koji svojom svevremenskom ljepotom u svakom godišnjem dobu posjetitelje ostavlja bez daha.

Miro tartufi